whatsapp
טבלת ערכים איזי דרינק
טבלת ערכים איזי דרינק
טבלת ערכים תזונתיים      

להלן טבלת ערכים תזונתיים של איזי דרינק
המוצר אזל מהמלאי

למזון רפואי אחר לחץ כאן
 
% קצובה יומית מומלצת במנה
כמות ל-255 מ"ל
כמות ל-100 מ"ל
רכיבים
נשים מעל גיל 50
גברים מעל גיל 50
 
 
 
 
 
30
25
20 מק"ג
 7.85 מק"ג
ויטמין K
68
55
   7.5 IU
  2.94 IU
ויטמין E
50
50
100 IU
  39.2 IU
ויטמין D
50
50
 30 מ"ג
11.76 מ"ג
ויטמין C
38
33
 5 מ"ג
 1.96 מ"ג
ויטמין B3 ניאצין
38
32
 380 מק"ג
 149 מ"ג
ויטמין B1 תיאמין
36
30
 430 מק"ג
 169 מ"ג
ויטמין B2 ריבופלאבין
31
25
 500 מק"ג
 196 מק"ג
ויטמין B6 פרידוקסין
25
25
 2.5 מ"ג
 0.98 מ"ג
ויטמין B5 ח.פנטוטנית
54
43
1250 IU
490 IU
ויטמין A
75
75
 1.5 מק"ג
0.59 מק"ג
ויטמין B12
25
25
 75 מק"ג 
 29.4 מק"ג
ביוטין
55
50
 100 מק"ג
 39.2 מק"ג
חומצה פולית
-*
-*
 440 מ"ג
 172.5 מ"ג
אשלגן
44
44
 350 מ"ג
 137.25 מ"ג
סידן
45
45
 4.5 מ"ג
 1.76 מ"ג
ברזל
25
25
38 מק"ג
14.9 מק"ג
יוד
25
25
200 מ"ג
78.43 מ"ג
זרחן
35
28
100 מק"ג
39.2 מ"ג
מגנזיום
32
25
3.8 מ"ג
1.49 מ"ג
אבץ
33
26
18 מק"ג
7.06 מק"ג
סלניום
60
60
1.3 מק"ג
0.5 מ"ג
מנגן
25
25
500 מק"ג
196 מק"ג
נחושת
10
10
220 מ"ג
86.2 מק"ג
נתרן
50
50
38 מק"ג
14.9 מק"ג
מוליבדן
33
33
40 מק"ג
15.7 מק"ג
כרום
-*
-*
77 מ"ג
30 מ"ג
כלוריד
204 מ"ג
80 מ"ג
מים H2O
 
כמות ל-100 מ"ל
כמות ל-255 מ"ל
רכיבים
 
 
 
 135 קק"ל
352 קק"ל
אנרגיה
 5.1 גר'
13 גר'
חלבון
 19.3 גר'
 6 גר'
49.3 גר'
15.2 גר'
פחמימות
מתוכם סוכרים
 4.47 גר'
11.4 גר'
שומן
 0.4 גר'
1 גר'
שומן רווי
0
0
כולסטרול
 
       
חזרה לרשימה
מאמרים נוספים מאמרים נוספים
פצעים הם חלק בלתי נפרד מחיינו – אנחנו נופלים, נחתכים, נשרטים ונחבלים, והתוצאה היא פצע קל או חמור – בהתאם לחומרת הפגיעה. כמו כן, ישנם מצבים רפואיים שגורמים להתפתחות כיבים ופצעים, אשר תהליך ההחלמה שלהם קשה וארוך יותר. איך מתרחש ריפוי פצעים טבעי וכיצד תזונה מתאימה יכולה לזרז את התהליך? את כל התשובות תוכלו למצוא במאמר שלפניכם.
תת משקל, בהגדרתו, הוא משקל נמוך מהנורמה באופן שעלול לפגוע בפעילות תקינה של מערכות הגוף ואף לסכן חיים. מהן הסיבות שיכולות להוביל לתת משקל, למה מדובר במצב כל כך מסוכן ומה מומלץ לעשות על מנת לעלות במשקל ולהתחזק? כל התשובות – במאמר שלפניכם
אנשים הסובלים מבעיות שונות במערכת העיכול הגורמות לפירוק חלקי בלבד של המזון, עלולים להגיע למצב של תת ספיגה של מזון. אילו מחלות עלולות להביא למצב של תת ספיגה, מהן הסכנות האורבות לסובלים ממצב זה ומהו הטיפול התזונתי המתאים לו? את כל התשובות תוכלו למצוא במאמר שלפניכם.
בגיל השלישי יש נטייה מוגברת להגיע למצב של תת תזונה בגין גורמים רבים ושונים. חשוב מאוד לאתר את המצב בזמן ולטפל בו כמה שיותר מהר, על מנת לחזק את הגוף ולהביא לשיפור משמעותי במצבו הגופני והנפשי של הקשיש. מהם הגורמים לתת תזונה אצל קשישים? מה הטיפול למצב של תת תזונה? כל זאת ועוד במאמר שלפניכם

בטרם רכישת מוצר או תכשיר רפואי והתחלת השימוש בו, מומלץ להיוועץ במומחה שירותי בריאות מוסמך לגבי מטרות השימוש במוצר, אופן השימוש בו, תופעות הלוואי והאינטראקציה שלו עם תכשירים רפואיים אחרים. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש בתכשיר רפואי. המידע באתר העיקר הבריאות אינו משמש חוות דעת או הנחיה רפואית ואינו יכול לשמש תחליף להתייעצות עם רופא / פיזיותרפיסט / תזונאי / מרפא בעיסוק / רוקח ו/או מומחה מוסמך אחר.

כל אחד מספקי המוצרים באתר קובע את עלויות המשלוח בהתאם להחלטתו, ספק המוצרים רשאי לקיים מבצע באתר הכולל זיכוי וביטול דמי המשלוח. במידה וההזמנה כוללת מוצרים מספקים שונים ישלם המזמין דמי משלוח בגין כל הזמנה בנפרד בהתאם להחלטת הספקים השונים.
אין בשיחת הטלפון, לשם רכישת המוצר, משום ייעוץ מקצועי בתחום הנגישות. בכל מקרה של התלבטות לגבי מידת התאמת המוצר אנו ממליצים לקבל יעוץ מקצועי מיועץ נגישות מוסמך.

נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות